Home > Over ons

Over Persoons Bestratingen

Onze naam zeg het al. Vanaf het eerste contactmoment tot de laatste steen voorzien wij u van persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit. Persoons Bestratingen is uw specialist voor maatwerk oplossingen op gebied van verschillende soorten bestrating, grondwerk en tuinaanleg. Door onze jarenlange ervaring weten wij u bij ieder project van A tot Z te overtuigen met vakwerk. Van efficiënte industriële bestrating of wegenbouw, tot een prachtige en stijlvolle aanleg van uw tuin. Onze specialisten gaan alleen met materialen, producten en beplanting van de beste kwaliteit de straat op!

Wij spreken echte ‘straattaal’!
Wij bieden de oplossingen voor al uw bestratings- en tuinprojecten. Zo timmeren wij al jaren aan de weg voor bestrating op maat en laten we er beslist geen gras over groeien om aan al uw wensen voor tuinaanleg te voldoen. Met korte lijntjes staat Persoons Bestratingen altijd nauw met u in contact en bent u verzekerd van een betrouwbare en persoonlijke service.

Met passie en professionaliteit naar het beste resultaat!
Een nieuwe aanleg van uw oprit, terras of vijveromlijsting? Een strakke bestrating rondom uw bedrijfspand, waar vakkundig grondwerk aan vooraf gaat? Wat uw vraag of wens ook is, Persoons Bestratingen is uw totaalspecialist. We nodigen u graag uit om samen de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten denken graag met u mee en voorzien u met liefde van professioneel en persoonlijk advies voor een resultaat op maat.

Ervaar onze Persoons gerichte service!
Benieuwd naar wat Persoons Bestratingen voor u kan betekenen? Meer weten over onze werkwijze of materialen? U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen, maar mag ons natuurlijk ook persoonlijk contacteren. Wij staan u graag te woord! Persoons Bestratingen, met straatlengte voorsprong de beste service en kwaliteit!