Home > Sierbestrating Eindhoven

Op zoek naar sierbestrating Eindhoven?

Denkt u aan sierbestrating Eindhoven? Vergevorderde plannen om uw tuin nog eens flink aan te pakken? Of u nu net een nieuw huis gekocht heeft en de tuin door de vorige bewoner ernstig is verwaarloosd, of dat het gewoon eens tijd is voor een herinrichting van uw tuin. Een plan van aanpak maken voor een heerlijke tuin waarin u zich in alle rust kunt terugtrekken of juist naar hartenlust in kunt uitsloven is gewoon leuk om te doen. Waarom dat zo leuk is? Omdat met de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden van sierbestrating alles mogelijk is!

Wat u moet weten over sierbestrating Eindhoven

Hier leest u alles over sierbestrating Eindhoven en waarom u hiervoor bij Persoons Bestratingen aan juiste adres bent. Zo gaan we het hebben over:

 • Wat is sierbestrating?
 • Welke soorten sierbestrating biedt Persoons Bestratingen
 • Hoe kies ik de juiste sierbestrating voor in mijn tuin?
 • Wat zijn de voordelen van sierbestrating Eindhoven?

Wat is sierbestrating?

Sierbestrating is er in veel soorten en maten. Een sierlijk tuinpad dat zich een weg door uw tuin baant, een prachtig aangelegd zonneterras, maar ook een natuurlook sierbestrating waarbij het lijkt alsof uw pad zich door de elementen der natuur heeft gevormd is een veelvoorkomende vorm. Maar sierbestrating reikt ook tot ver buiten onze achtertuinen. Binnensteden, winkelcentra en historische dorpspleinen liggen vol met prachtige authentieke bestratingen.

Welke soorten sierbestrating biedt Persoons Bestratingen?

Welke soorten niet? Dat kunnen we eigenlijk beter opsommen, want dan blijft er minder over dan wanneer we alle vormen en mogelijkheden zouden moeten opsommen. Een mooie tuinbestrating aanleggen is elke keer weer een uniek project en doen we dan ook altijd weer met professionele aandacht en onuitputtelijk veel plezier. Van een simpele budget bestrating in uw tuin met een standaard 30×30 terrastegel tot een complete oprijlaan van klinkers, waaltjes of een exclusieve en luxe look met een keramische tegel. Alles is mogelijk. De meest veelzijdige sierbestrating in Brabant vindt u bij Persoons Bestratingen!

 • Natuursteen
 • Betonsteen
 • Gebakken waaltjes
 • Klinkers in meerdere materialen en formaten
 • Grind en sierranden
 • Trommelkassei
 • Keramische terrastegels
 • En nog veel meer

Hoe kies ik de juiste sierbestrating Eindhoven?

Heerlijk ontspannen in, en genieten van, uw eigen tuin. Voor velen rustgevender dan een vakantiereis. Maar waar begint u met het realiseren van uw siertuin? Welke sfeer wilt u creëren, welke materialen zijn daarvoor nodig en welk soort steen past het beste bij die sfeer? Zoals bij veel dingen in het leven, komt ook bij realiseren van uw droomtuin altijd meer kijken dan u vooraf had gedacht.

 1. Meet uw tuin op en teken deze verhoudingen op een A4-tje. U hoeft hiervoor geen hoogwaardig tekentalent te hebben.
 2. Probeer wel een zo goed mogelijke schaalverhouding aan te houden waar u ook de plaatsing van het terras en eventuele tuinpaden kunt intekenen. Dit geeft u een zo helder mogelijk beeld van hoeveelheden aan materialen en wat de kosten zullen zijn.
 3. Houd ook rekening met tegels die op maat geknipt moeten worden aan de randen van uw sierbestrating. Reken daarom altijd zo’n 10 procent extra.

Wat zijn de voordelen van kiezen voor onze sierbestrating?

Het leggen van sierbestrating in uw tuin gebeurt pas in de laatste fase van uw tuinaanleg. Het begint met grondwerk. Denk aan het leegruimen van uw oude tuin en het frezen en rooien van bomen, struiken, gazon, hagen, wortels en andere beplantingen. Ook het af- en aanvoeren van zand voor stabiliseren of ophogen hoort bij grondwerk.

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Het grote voordeel van uw sierbestrating in Eindhoven laten aanleggen door Persoons Bestrating is dat zij u van begin tot eind kunnen helpen. Van grondwerk tot sierbestrating en de volledige verdere tuinaanleg zoals beplanting, schuttingen en vlonders. Eén partij met alle nodige kennis en materialen in huis die u direct een duidelijke prijsindicatie en tijdspad kunnen voorleggen. Wilt u weten wat Persoons Bestratingen voor u kan betekenen?

Maak een afspraak

Op zoek naar een totaalpartner die u kan helpen aan mooie sierbestrating in regio Eindhoven? Maak eens een afspraak voor een gezellige kennismaken en het rustig doornemen van de mogelijkheden!