Home > Stratenmaker Eindhoven

Zoekt u een allround stratenmaker Eindhoven?

Grootse plannen om uw tuin, terras of oprit een upgrade te geven en zoekt u een stratenmaker Eindhoven? Zeker zijn van professioneel maatwerk, een goede service en een oogstrelend eindresultaat? Persoons Bestratingen is dé allround stratenmaker in Eindhoven en omgeving. Of het nu gaat om grondwerk, tuinaanleg, sier- of industriële bestrating. En ook in de wegenbouw zijn we actief, al laten we het asfalteren van de grote openbare wegen aan andere vakspecialisten over. Wat we wel voor u kunnen beteken is bijvoorbeeld het aanleggen van strakke bestrating van eigen wegen of terreinen.

Wat u moet weten over de stratenmaker van Eindhoven

Hier leest u alles over straten maken en waarom u hiervoor bij Persoons Bestratingen aan juiste adres bent. Zo gaan we het hebben over:

  • Wat doet een stratenmaker?
  • Welke soorten bestrating biedt Persoons Bestratingen?
  • Hoe kies ik de juiste stratenmaker Eindhoven?
  • Wat zijn de voordelen van ons als uw stratenmaker?
stratenmaker eindhoven persoons bestratingen
stratenmaker Eindhoven
stratenmaker eindhoven

Wat doet een stratenmaker?

Een nieuwe aanleg van uw oprit, terras of vijveromlijsting? Een strakke bestrating rondom uw bedrijfspand, waar vakkundig grondwerk aan vooraf gaat? Wat uw vraag of wens ook is, Persoons Bestratingen is uw totaalspecialist. Wij bieden de oplossingen voor al uw bestratings- en tuinprojecten. Zo timmeren wij al jaren aan de weg voor bestrating op maat en laten we er beslist geen gras over groeien om aan al uw wensen voor tuinaanleg te voldoen. Maar om de term stratenmaker Eindhoven echt eer aan te doen, houden we ons natuurlijk ook bezig met algehele wegenbouw. En dan hebben we het niet over het asfalteren van grote openbare wegen, dat laten we liever aan andere vakspecialisten.

Wat doet Persoons Bestratingen als stratenmaker?

Wilt u meer weten of sierbestrating of industriële bestrating? Hierover leest u alles op onze andere pagina’s. Hier gaan we nu verder in op het meer ‘klassiekere’ werk van ons als stratenmaker in Eindhoven en omgeving. Want ook in de wegenbouw zijn we divers inzetbaar:

  • Wegaanlegging eigen terrein
  • Sportvelden
  • Verenigingen
  • Bedrijven
  • Gemeenten
  • Fietspaden en goten

Opdrachten die wij als stratenmaker Eindhoven vaak krijgen, is het leggen van opritten. Vaak nemen mensen hiervoor een specialist in de arm omdat er meer mij komt kijken dan enkel wat stenen strak in elkaar leggen.

Hoe kies ik de juiste stratenmaker Eindhoven?

Naast dat er strenge regels gehanteerd worden aan het grondwerk, de afvoer en het leggen van een goede fundering is het ook echt precisiewerk. Wanneer er geen goed fundament onder de bestrating wordt aangebracht, loopt u namelijk het risico op verzakking van het oppervlak. Hierdoor kunnen zelfs ook hele gaten ontstaan, wat ernstige schade aan u of uw vervoersmiddel kan veroorzaken. Dat moet u te allen tijde voorkomen. Wilt u toch graag zelf (een deel van) het bestraten uitvoeren? Laat ons als ervaren experts in de regio Eindhoven dan in ieder geval het grondwerk doen en de oppervlakte voor bestrating voorbereiden.

Wat zijn de voordelen van kiezen voor ons als stratenmaker?

Het leggen van verschillende soorten bestrating is specialistenwerk. Door onze jarenlange ervaring weten wij u bij ieder project van A tot Z te overtuigen met vakwerk. Van efficiënte industriële bestrating of wegenbouw, tot een prachtige en stijlvolle aanleg van uw tuin. Onze specialisten gaan alleen met materialen, producten en beplanting van de beste kwaliteit de straat op. Bovendien moet u de daaraan voorafgaande stappen ook goed weten uit te voeren. Dat is essentieel voor een kwalitatieve bestrating. Het begint met grondwerk. Denk aan het leegruimen van uw oude tuin en het frezen en rooien van bomen, struiken, gazon, hagen, wortels en andere beplantingen. Ook het af- en aanvoeren van zand voor stabiliseren of ophogen hoort bij grondwerk.

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Het grote voordeel van ons als uw stratenmaker in Eindhoven en omgeving is dat we u van A tot Z kunnen helpen. Van grondwerk tot sierbestrating en de volledige verdere tuinaanleg zoals beplanting, schuttingen en vlonders. Eén partij met alle nodige kennis en materialen in huis die u direct een duidelijke prijsindicatie en tijdspad kunnen voorleggen. Wilt u weten wat Persoons Bestratingen voor u kan betekenen?

Maak een afspraak

Onze naam zeg het al. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Vanaf het eerste contactmoment tot de laatste steen voorzien wij u dan ook van persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit. Op zoek naar een totaalpartner in straten maken en het leggen van prachtige bestrating in regio Eindhoven? Maak eens een afspraak voor een gezellige kennismaken en het rustig doornemen van de mogelijkheden!