Home > Tuinaanleg Eindhoven

Een allround bedrijf voor uw tuinaanleg Eindhoven en omgeving

Op zoek naar een professioneel en betaalbaar bedrijf voor uw nieuwe tuinaanleg Eindhoven? Bij het aanleggen van uw tuin komt altijd weer meer kijken dan u vooraf voorziet. Een flinke klus die nooit hetzelfde is. Moet uw oude tuin nog eerst leeggehaald worden? En waaruit bestaat die oude tuin zoal? Onvoorziene omstandigheden als stugge of vervuilde bodem en andere narigheden waar u niet op had gerekend. Gelukkig is er een ervaren professional die u met uw hele tuinaanleg in Eindhoven kan helpen!

Wat u moet weten over tuinaanleg Eindhoven

Hier leest u alles over tuinaanleg en waarom u hiervoor bij Persoons Bestratingen aan het juiste adres bent. Zo gaan we het hebben over:

Wat is tuinaanleg?

U haalt waarschijnlijk het grootste deel van de huidige tuin leeg om ruimte te maken voor het nieuwe tuinplan. Voor veel mensen is het vernieuwen van de tuin dan ook een onoverzichtelijke en lastige klus. Want hoe doet u dat precies? Waar moet u op letten? En waar moet u beginnen? Meestal begint de ‘tuinaanleg’ met de oude tuin leegruimen. Afhankelijk van de indeling een aanwezige materialen kan dit al een zeer ingewikkeld en tijdrovend project op zich zijn. Oude beplanting en bestrating moet worden verwijderd, zand moet waarschijnlijk weg en misschien moet er ook nog wel een vijver dichtgegooid worden. Liggen er nog elektriciteitskabels of leidingen onder de grond? Kortom, uw tuin aanleggen is absoluut niet hetzelfde als uw tuin onderhouden.

Welke soorten tuinaanleg in Eindhoven biedt Persoons Bestratingen?

Persoons Bestratingen is uw totaalpartner. Is het grondwerk gedaan en de bestrating afgerond? Dan helpen wij u ook graag verder met uw complete tuinaanleg. Ook hier bespreken we graag samen uw gewenste indeling van aanleg. Een strak gazon? Mooie beplanting? Wij informeren u graag over onze mogelijkheden om uw tuin er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Het hele jaar door genieten van uw eigen stukje groen? Laat dat maar aan ons over!

  • Oude tuin opknappen
  • Oude tuin volledig leeghalen
  • Zandbed en bestrating
  • Schutting, vlonder en/of veranda
  • Beplanting
  • Installaties (water en/of licht)

Hoe kies ik de juiste tuinaanleg?

Om de tuinaanleg in Eindhoven van uw dromen te realiseren is het handig zelf vooraf een en ander in kaart te brengen. Het meest bepalende is natuurlijk uw budget. Welk budget heeft u hiervoor beschikbaar en zijn er zo nodig eventueel dingen die u zelf kunt doen? Begin ook eens met het maken van een plattegrond. Bereken en schaal de afmeting van uw tuin en wat er nu nog in staat. Eventueel maakt u er twee. Een zoals de tuin nu is en een zoals u wilt dat de tuin er straks uit komt te zien. Misschien komt u erachter dat sommige planten en struiken wel kunnen blijven staan? Of is de steensoort van uw bestrating ook prima voor in uw nieuwe tuin? Zoek ook op internet of in tuincentra naar wat u mooi vindt en verzamel foto’s of afbeeldingen voor een beter beeld. Kan zand blijven liggen of moet u zand afvoeren? In welke mate kunt u zelf de tuinaanleg in Eindhoven voorbereiden? Bent u handig met planten, maar minder met bestrating of andersom? Kijk ook eens naar filmpjes hoe u bepaalde zaken aanpakt of kunt inrichten.

Wat zijn de voordelen van tuinaanleg Eindhoven?

Het grootste voordeel van uw tuinaanleg in Eindhoven laten verzorgen door Persoons Bestratingen is u alles kunt laten verzorgen door één partij. Bovendien stemt onze professional graag zelfstandig de eisen, wensen en mogelijkheden met u af waardoor de lijntjes altijd zeer kort zijn. Ook denken we graag met u mee wat betreft de indeling, materialen en wat past binnen uw budget. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent met uw tuinaanleg.

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Het maakt ons dan ook niet uit hoe groot of klein het project is. We steken altijd en overal onze volle energie in en halen pas volledige voldoening uit ons werk wanneer de tuinaanleg u een glimlach van oor tot oor bezorgt.

Maak een afspraak!

Een strak gazon? Mooie beplanting? Een nieuwe veranda die prachtig wordt verlicht? Wij informeren u graag over onze mogelijkheden om uw tuin er zo mooi mogelijk uit te laten zien.